10 Kasım 2008

Model Team Hamburg

Tülin'in bağlı olduğu 20 ajanstan biri de Hamburg'daki Model Team. Tülin, Hamburg'a çekime her gittiğinde mutlaka uğrayıp kısa bir toplantı yapıyor. Resimde, ajans sahibi ve Tülin ne kadar da samimi ve sıcak görünüyorlar.

Etiketler: ,

Oylum Talu'yla Burası Haftasonu 2

Oylum Talu'nun programında Tülin yine çok şıktı. Merak edenler için pantolon Valentino, hırka Zara, body MNG, takılar So chic, ayakkabı Aldo.





Etiketler: , ,

Sardunya'dan çok özel kareler

Tülin'in yurtdışı çekimleri tüm hızıyla devam ederken bu kareler bizim için sürpriz oldu. Tülin'e çok çok teşekkürler. Fotoğraflarda, ne kadar profesyonel olduğunu birkez daha görüyoruz.

Tülin Şahin & Patricia Field

Sex&the city ve Devil wears Prada filmlerinin meşhur kostüm tasarımcısı Patricia Field ve Tülin Şahin defile sonrasında...

Etiketler: , , ,

09 Kasım 2008

Tülin ve Gülşah !

Bugün Habertürk'te yayımlanan Burası Haftasonu programının yayın arkasında ekibin stajyeri ve aynı zamanda bir Tülin Şahin fan vardı; Gülşah... Program arkasında Tülin'e çok yardımcı olan Gülşah'a Tülin'in de bir mesajı var. "Hem yayın öncesi bana eşlik edip yardımcı olduğun için hem de bu kadar mütevazı ve şirin olduğun için ben de sana teşekkür ederim".

Cem Ceminay ve Bonbon'la Back-Up Morning Show

En sonunda 30 Ekim 2008'de Radio N101'de yayımlanan Cem Ceminay'ın programından kareler elime geçti. Sitemizden övgüyle bahseden Cem Ceminay'a tekrar teşekkürler. Cem'in ekranında tulinsahinfan.com'u görmek de ayrıca çok sevindirici.

Etiketler: , , ,

Oylum Talu'yla Burası Haftasonu

Tülin, Oylum Talu'yla Burası Haftasonu programının konuğuydu. Alttaki video'ya tıklayarak Tülin'in programdaki bölümünü izleyebilirsiniz.



Etiketler: , , ,