13 Eylül 2008

Diva Dergisi İzmir Alsancak Marks&Spencer Açılış resimleri


İzmir Sokaklarında Tülin

Tülin, Marks&Spencer açılışı için gittiği İzmir sokaklarında koreograf Öner Evez ile çay içerken, Diva Dergisi tarafınan görüntülendi. Resimde de gördüğümüz gibi Tülin, çayını hep ince belli bardakta içmeyi seviyor. Tülin " İzmir'de podyuma çıkmaktan mutluyum, hem iş yapıyorum hem de dinlenme fırsatı buluyorum" dedi.

10 Eylül 2008

Tülin'in gözüyle Danimarka

Bu ayın sürprizi İstanbul Life dergisinden geldi. Dergi yoğun iş programının arasında Tülin'le, Kopenhag'da çok özel bir çekim gerçekleştirdi. Tülin de doğup büyüdüğü ülkeyi çok içten bir dille anlatmış. Resimler ise gerçekten harika.

08 Eylül 2008

Tülin, bu ay 3 VOGUE'da !!!

Bu ay Tülin’i İngiliz, Portekiz ve Brezilya VOGUE’ larında, bu şık kıyafeti ile görüyoruz. Karl Lagerfeld, Eva Mendes, Christian Loubiti gibi isimlerle yan yana. Tülin’in üzerindeki bu kıyafeti, gerek Türk medyasında gerekse VOGUE’da görüldükten sonra, dünyanın hemen her yerinde yok satmış.

Nişantaşı'nda şapkalı Tülin

Önceki gün Nişantaşı'nda Louis Vuitton mağazasında verdiği seminerden dönen Tülin, mini kırmızı elbisesinin üstüne taktığı şapkasıyla yine güzelliğiyle ilgi odağıydı.

Marks&Spencer İzmir Alsancak Mağazası Açılışı

Marks&Spencer'ın 35. mağazası Alsancak'ta 4 eylül 2008 günü Tülin'in de katılımıyla açıldı. Açılışta mini bir defilede yapıldı. Defile sonrası Tülin, Ece Sükan ve Selda Car objektiflere böyle poz verdi.

MNG After Party

Mango Defilesi sonrasında Tülin Diva Dergisi objektifinde. Giydiği elbise oldukça renkli olmasına rağmen baskıdan dolayı çok açık renkmiş gibi görünüyor.