25 Ekim 2008

Ayşe Özyılmazel doğumgünü

Tülin 23 Ekim akşamı, Ayşe Özyılmazel'in doğumgünü için 1 gün önce defileye çıktığı Nişantaşı Longtable'daydı.

24 Ekim 2008

Patricia Field for Marks&Spencer Defilesi

"Sex and The City", "Çirkin Betty" ve "Şeytan Marka Giyer" filmlerinin kostüm tasarımcısı Patricia Field, Marks&Spencer için hazırladığı 2008 Sonbahar koleksiyonunu Nişantaşı'ndaki Longtable'da 22 Ekim tarihinde tanıttı. Defilede giydiği kırmızı elbise ile en büyük alkışı Tülin aldı.
Resimler : gecce.org

Etiketler: , ,

21 Ekim 2008

Tülin İzmir'deydi...

Tülin geçtiğimiz pazar (19.10.2008) Philips'in %50 tasarruf sağlayan ampullerini tanıtmak için İzmir Forum Bornova'daydı. Philips'in Tesco Kipa işbirliği ile başlattığı "Hedef Küresel Aydınlanma" projesi kapsamında düzenlenen etkinliğe katılarak ziyaretçiler ile fotoğraf çektiren Tülin Şahin, enerji tasarrufu ve küresel ısınma ile ilgili mesajlar verdi.
Enerji tasarruflu ampullerden alan müşteriler ünlü manken ile fotoğraf çektirme şansını yakaladı. Kendisiyle fotoğraf çektirenlere enerji verimliliği ile bilgiler veren Tülin, "Enerji tasarrufu sağlayan bu ampuller ile dünyamızı saran küresel ısınmaya bir nebze de olsa dur diyebiliriz" dedi. İnsanların dünyayı her geçen gün biraz daha kirlettiğini belirten Tülin, "Dünyamıza karşı biraz daha duyarlı olmalıyız. Doğaya saygı gösterirsek ondan karşılığını mutlaka alırız" dedi.Tülin, tanıtımda giydiği yeşil elbise ile yine çok şıktı.

Etiketler: , , , , , ,

20 Ekim 2008

Tülin Buzz Dergisi yazarı oldu

Tülin, Para Dergisi, Doğuş Çocuk ve CNBC-E Business Woman Dergisinden sonra şimdi de Sabah gazetesi için Şengül Balıksırtı'nın hazırladığı Buzz Dergisi yazarı oldu. Her hafta moda ve sezon trendleri hakkında yazacak olan ünlü top modelin ilk yazısı şimdiden çok beğenildi.

Etiketler: , , , , ,

Ralph Lauren İstinye Park Mağaza Açılışı

Ralp Lauren'in görkemli açılış yemeğinin ertesi günü, yine birçok ünlü ismin katılımıyla İstinye park mağazası açılışı yapıldı. Tülin açılışta Ralph Lauren marka çantalarla böyle poz verdi.