30 Haziran 2008

2 Süper kapakla Tülin

Bu ayın sürprizi Süper dergisinden geldi. Temmuz ve Ağustos sayısı için 2 farklı kapakta Tülin var. İçerisindeki resimlerde ise çok farklı tam yaza özel Tülin resimleri bizleri bekliyor. Muhteşem bir çalışma olmuş. Süper dergisine çok teşekkürler.


Alo "Benim Annem Süper" Yarışması

Alo'nun düzenlediği ve bu yıl 2. si yapılan "Benim Annem Süper" yarışmasının sürpriz konuğu Tülin Şahin'di.17 Haziran'da Swissotel Chalet'in bahçesinde düzelenen yarışma oldukça duygu yüklüydü.Birinci olan Esin Çalışkan'ın mektubu Tülin'i çok etkiledi.Para dergisindeki köşesinde de Tülin, birinci olan mektubun bir kısmına yer verdi.

Tülin Nişantaşı'nda

Anadolu yakasında oturmasına rağmen iş ve alışveriş dolayısıyla Tülin'i sık sık Nişantaşı sokaklarında görmek mümkün. İş yoğunluğunu yürürken bile cep telefonuyla konuşmasından anlamak mümkün.

Tülin'in favori çantası

Geçtiğimiz günlerde alışveriş yaparken görüntülenen Tülin'in elinde Coach marka çok şık bir hasır çanta vardı. Daha önce de aynı markanın sosyal projesinde çanta tasarlayan Tülin,yurtdşındaki ünlü yıldızların da favorisi olan bu markayı çok iyi taşıyor.